Strona główna » Rooms » Opinie, rekomendacje i nagrody

Opinie, rekomendacje i nagrody

Certyfikat świadczy o jakości.

Dużym atutem naszego agropensjonatu jest to, że ktoś już nas dla Państwa sprawdził. Jadąc do nas nie jadą Państwo „w ciemno”.

Jesteśmy certyfikowani przez organizacje promujące rodzinny wypoczynek, wczasy dla Rodzin z Dziećmi między innymi Certyfikat Rzecznika Praw Dziecka świadczące o tym, że nasz obiekt jest prawdziwie przyjazny Rodzinie z Dzieckiem.

Jesteśmy laureatami konkursów związanych z aktywną turystyką i  przedsiębiorczością na terenach wiejskich. Każdy rok obfituje w nagrody. 

Na osobnej stronie mogą Państwo przeczytać opinie i rekomendacje rodzin z dziećmi, które już u nas gościliśmy.

Poniżej znajduje się lista nagród i wyróżnień, poświadczających najwyższą jakość naszych usług:

  • 5.05.2014 Tytuł Rodzinne Miejsce dla miejsca prawdziwie przyjaznego Rodzinie.
  • 27.02.2014 Certyfikat Okiem Mamy – miejsce naprawdę przyjazne dla Rodzin z Dziećmi.
  • 1.01.2014 nasz obiekt został certyfikowany przez Małopolską Organizacje Turystyczną na Szlaku Architektury Drewnianej – Certyfikatem Ogólnym oraz dodatkowo Certyfikat Dla Rodzin z Dziećmi.
  • 11.2013 Nasz obiekt jest kategoryzowany przez Polską Federację Turystyki Wiejskiej „GOSPODARSTWA GOŚCINNE” – otrzymuje najwyższą kategorię „TRZY SŁONECZKA” oraz rekomendację na okres 11.2013-10.2017.
  •  19.09.2013 Pierwsze miejsce w konkursie na Najlepsze Gospodarstwo Agroturystyczne Województwa Małopolskiego 2013.
  • 6.05.2013 Certyfikat KidZone – Strefa Szczęśliwych Dzieci/ Dziecięce Centrum Jakości, certyfikacja pod patronatem Rzecznika Praw Dziecka.
  • 30.12.2012 Certyfikat Obiektu Noclegowego Przyjaznego Dzieciom w programie selekcjonującym obiekty noclegowe Gufik.
  • 26.01.2012 nagroda specjalna Kwatera na Medal w ogólnopolskim konkursie redakcji miesięcznika AGRO i portalu AgroNews.
  • 10.2011 Laureaci certyfikatu Polskiej Organizacji Turystycznej dla Najlepszego Produktu Turystycznego Polski dla Małopolskiej Wsi dla Dzieci
  • 17.06.2011 Certyfikat Sądecka Marka Turystyczna – honorowe wyróżnienie przyznawane przez Starostę Nowego Sącza oraz Prezydenta Nowego Sącza.
  • 10.2010 Sądecki Laur Turystyczny za wakacyjną ofertę dla rodzin z dziećmi „Barwy wakacyjnej przygody”.
  • 10.2010 – Laureaci certyfikatu Polskiej Organizacji Turystycznej dla Najlepszego Produktu Turystycznego Polski dla Małopolskiej Wsi Pachnącej Ziołami
  • 03.2010 Certyfikat Jakości Produktu Turystycznego.
  • 10.2009 W X edycji Plebiscytu Wielkie Odkrywanie Małopolski 2009 otrzymaliśmy wyróżnienie w kategorii Agroturystyka.
  • 09.2009 Dyplom Uznania od użytkowników serwisów internetowych Firmy Meteor. Kapituła Firmy przyznała dyplom na podstawie opinii internautów dotyczących wysokiej jakości usług w roku 2008 oraz przyjazną atmosferę oferowaną gościom.
  • 11.2008 Nasz obiekt jest kategoryzowany przez Polską Federację Turystyki Wiejskiej „GOSPODARSTWA GOŚCINNE” – otrzymuje kategorię „DWA SŁONECZKA” oraz rekomendację na okres 11.2008-10.2012.
  • 06.2008 Ogromnym wyróżnieniem dla nas jest branie udziału w cyklu Międzynarodowych Konferencji w latach 2008-2010 pt. „Transgraniczna Turystyka Ekologiczna jako Szansa Rozwoju Sądecczyzny”. Projekt został stworzony i jest realizowany przez Starostwo Nowosądeckie przy udziale środków z Norweskiego Mechanizmu Finansowego. Podczas jednej z konferencji w 2008 roku nasze gospodarstwo było gospodarstwem pokazowym reprezentującym gospodarstwa agroturystyczne całej Sądecczyzny.
  • 05.2008 Wyróżnienie za wysokiej jakości działalność agroturystyczną od Polskiego Wydawnictwa Pascal.
  • 01.2007 Nagroda za rozwój i promowanie naszej gminy od Burmistrza Krynicy Zdrój.
  • 01.2007 Nagroda za osiągnięcia w dziedzinie turystyki od Starosty Nowego Sącza.
  • 12.2006 Trzecia Nagrody w ogólnopolskim konkursie Zielone Lato.
  • 09.2006 Pierwsze miejsce w konkursie Zielone Lato w kategorii Agroturystyka Małopolski.

Zobacz także